Retourneren

Wat zijn onze retourvoorwaarden? 

Het artikel is niet wat je verwacht had en je wilt het terug sturen? Geen probleem! Artikels kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen of, indien het herroepingsrecht van toepassing is (art. 7 algemene voorwaarden), na de dag waarop je de beslissing hebt meegedeeld om de overeenkomst te herroepen, teruggestuurd worden indien het aan volgende criteria voldoet : 

  • het artikel compleet, ongebruikt en onbeschadigd retourneert in de originele verpakking. 
  • de productverpakking intact is, onbeplakt en verpakt tegen beschadiging.
  • het artikel nog niet gemonteerd werd.

Indien je retourzending niet voldoet aan bovenstaande retourvoorwaarden dan moeten we helaas een waardevermindering toepassen op het product. 

Beschadigde verpakking : 20% waardevermindering 

Geen verpakking : 50% waardevermindering 

Beschadigd product : 100% waardevermindering 

 

Hoe kan ik mijn artikel retour zenden? 

Je kan het product eenvoudig retourneren via een DPD Pickup Parcelshop in jouw buurt of laten afhalen. De kostprijs voor het terugsturen van een product bedraagt € 6,00 en zal worden afgehouden van de terugbetaling. Stuur een e-mail naar [email protected] met de vermelding dat je graag het geleverde artikel wenst te retourneren, alsook niet vergeten het bestelbonnummer te vermelden. Wij sturen jou vervolgens een retourlabel door per mail dat je dient af te printen en op de doos dient te plakken. Stuur het product terug in de originele verpakking met vermelding van naam en ordernummer en breng het pakket binnen bij een DPD Pickup Parcelshop naar keuze.

Hieronder vind je een link naar de afhaalpunten in jouw buurt.

https://www.dpd.com/be/business_customers/pickup/pickup_parcelshop_finder

Retouraanvragen kunnen niet telefonisch behandelt worden.